knop om terug te keren naar index pagina
Zoek specifiek
foto van een bijzondere uitvaartdienst
Delise Music
Muziek, zang en dans
Wij zijn landelijk actief
Voor mij is muziek maken een manier van verhalen vertellen. Met mijn liedjes hoop ik troost te bieden en de herinneringen te laten doorklinken.
Beschrijving:
Ik ben Delise en als singer-songwriter kan ik de muziek verzorgen tijdens crematies, begrafenissen, kerkdiensten of herdenkingsbijeenkomsten. Denkt u daarbij aan de volgende momenten: * Binnenkomst; * Aanvang van de plechtigheid; * Op verschillende momenten tijdens de plechtigheid (dit kan solo-zang zijn, maar ook samenzang); * Bij het verlaten van de locatie; * Bij het neerlaten van de kist in het graf; * Tijdens de condoleance. Ik zing en speel daarbij gitaar en/of piano. Eventueel is het mogelijk om mee te zingen met een geluidsopname. Daarnaast is het ook mogelijk mij met band in te huren. Indien nodig, kan ik zelf zorgen voor geluidsversterking. Het is mogelijk om een cover te laten horen, maar ook om een lied te laten schrijven. Tijdens de uitvaart kunt u uw dierbare een laatste eer bewijzen en waardig afscheid nemen. Omdat ik zelf liedjes schrijf, is het mogelijk om een liedje te laten schrijven speciaal ter nagedachtenis aan uw dierbare. De tekst en melodie maak ik in overleg met u. Tijdens het eerste contact bespreek ik met u wat uw wensen en idee├źn zijn. Met die input ga ik aan de slag. Omdat bij een uitvaart op korte termijn gehandeld moet worden, zal ik nauw contact met u houden de dagen voorafgaand aan de uitvaart. Ik woon centraal en mijn werkgebied is heel Nederland. Muziek voor een waardig afscheid is er voor elk budget. Stuur een e-mail naar info@delisemusic.nl, of vul het contactformulier in. Samen kijk ik met u naar de beste mogelijkheden.
Bezoek onze website .  Bekijk ons op Youtube.  
foto van een bijzondere uitvaartdienstfoto van een bijzondere uitvaartdienstfoto van een bijzondere uitvaartdienstfoto van een bijzondere uitvaartdienst
Adres:  Meeuwenweide 2
Plaats: 3742 XT Baarn
Contactpersoon: Delise
Telefoon: 0628704597
Email: info@delisemusic.nl


Volg ons op:  Facebook    LinkedIn    Instagram    Google plus

printen Verzenden