knop om terug te keren naar index pagina
Zoek specifiek
foto van een bijzondere uitvaartdienst
Hendrikx Videografie
Audio, Video en Foto
Wij zijn landelijk actief
Met alle respect maak ik een professionele afscheidsvideo van een begrafenis of crematie. Een uitvaart filmen is vandaag de dag niet meer zo vreemd.
Beschrijving:
Een video helpt bij het verwerken van een verlies. Een uitvaart is een emotionele gebeurtenis en gaat vaak in een roes voorbij. Tijdens de dag kunnen er u dingen ontgaan. Een toespraak met kracht is fijn om terug te kunnen kijken, maar ook muziek live gespeeld of gezongen op een uitvaart is uniek, ook een laatste hand op de kist. Het kan gebeuren dat een familielid of goede vriend er niet bij kan zijn bijvoorbeeld: door ziekte, mobiliteit, door de afstand of de kinderen kunnen nog niet bevatten wat er gebeurd is en willen de uitvaart later terug kunnen zien. Zodra bekend is dat een geliefde is overleden gaat alles ineens heel snel. In een korte periode moet er veel geregeld worden. Toch denk je niet meteen aan de mogelijkheden die een uitvaartvideo kan bieden. Uit ervaring weet ik dat een video niet alleen praktische kanten heeft, maar ook positief bijdraagt aan een rouwverwerking.
Bezoek onze website .  Bekijk ons op Youtube.  
foto van een bijzondere uitvaartdienstfoto van een bijzondere uitvaartdienstfoto van een bijzondere uitvaartdienstfoto van een bijzondere uitvaartdienst
Adres:  Hulsbossen 10
Plaats: 5095 BK Hooge Mierde
Contactpersoon: Hans Hendrikx
Telefoon: 0623182499
Email: info@hendrikxvideografie.nl


Volg ons op:  Facebook    Google plus

printen Verzenden