knop om terug te keren naar index pagina
Zoek specifiek
foto van een bijzondere uitvaartdienst
Uitvaart Trompettist
Muziek, zang en dans
Wij zijn landelijk actief
Uitvaart Trompettist verzorgt op professionele en integere wijze live trompetmuziek bij uitvaartdiensten.
Beschrijving:
Muziek is heel persoonlijk en heeft een bijzondere emotionele waarde tijdens het moment van afscheid nemen van een geliefde. Naast het afspelen van een cd wordt er tegenwoordig steeds vaker gekozen voor live muziek in de vorm van een trompettist. Trompet is daarvoor ook hét instrument bij uitstek en is zeer herkenbaar doordat bijvoorbeeld ook op 4 mei en tijdens andere herdenkingen hiervan gebruik wordt gemaakt. Verder is het met dit akoestische instrument mogelijk om zowel binnen als buiten te musiceren zodat er ook muziek ten gehore kan worden gebracht op de begraafplaats. Uitvaart Trompettist werkt uitsluitend met professionele musici bekend van o.a. Nederland Zingt en de bekende Nederlandse orkesten. (Foto s Boukje Canaan)

Lees mijn aanbevelingen

Van M. Fomenko uit Gorssel:
'Wat is het bijzonder om trompetmuziek te horen op de begraafplaats. Ik weet zeker dat dit voor veel mensen een bijzondere manier en waardevolle toevoeging kan zijn om afscheid te nemen van hun geliefde.
Van Phillipsen uit Tilburg:
'Graag wil ik je, ook namens de familie, bedanken voor je bijdrage aan de crematie van mijn vader. Dankzij jou hebben we op een uiterst mooie, indrukwekkende en warme wijze de afscheidsdienst van mijn vader kunnen besluiten.
Bezoek onze website .  Bekijk ons op Youtube.  Beluister ons: hier
foto van een bijzondere uitvaartdienstfoto van een bijzondere uitvaartdienstfoto van een bijzondere uitvaartdienstfoto van een bijzondere uitvaartdienst
Plaats: Putten
Contactpersoon: H. van Wingerden
Telefoon: 0627867346
Email: info@uitvaart-trompettist.nl


Volg ons op:  Twitter    

printen Verzenden